Nationaal Ouderenfonds zoekt vrijwilligers voor dagje strand

Het Nationaal Ouderenfonds is op zoek naar vrijwilligers met een auto, die op maandag 3 september met ouderen naar het strand van Kijkduin willen rijden. Het is de bedoeling dat de vrijwilligers de ouderen thuis ophalen en na afloop van het dagje strand weer thuisbrengen. De vrijwilligers en ouderen verzamelen zich om 11.00 uur op het strand, waar zij getrakteerd worden op koffie en appeltaart. Ook is er een gratis lunch. De dag eindigt om 15.00 uur.

Een inzittendenverzekering is verplicht. De vrijwillige chauffeurs krijgen een reiskostenvergoeding. Aanmelden kan via info@ouderenfonds.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×