Stefan Noort in actie, foto: PR.

Jeugdinternational rugbyclub DIOK aan de slag bij Bedford Blues

Stefan Noort maakt morgen zijn debuut bij het Engelse Bedford Blues, een club die op het een na hoogste niveau van de Engelse competitie uitkomt. De 18-jarige Rijnsburger, jeugdinternational van de Leidse Rugby Club DIOK, maakte tijdens een trainingsstage bij de engelse profclub Harlequins indruk op de hoofdcoach van de Harlequins Academy, Howard Graham. Omdat Noort te oud is voor het opleidingsteam van de Harlequins Academy, maar nog te licht werd bevonden voor de senioren van Harlequins waar alleen fullprofs spelen, raadde Graham hem aan zijn geluk te beproeven bij Bedford, een club in de regio. Ook die club was zo onder de indruk van Noort, dat hij zich direct mocht aansluiten bij het academy team. Morgen gaat hij daar aan de bak, voor onbepaalde tijd.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×