Nog jaren autovrije zondag in Leiden

Het verkeersbesluit dat nodig was voor de autovrije zondag in Leiden is nog geldig tot en met 2014. Hoewel de gemeenteraad kort voor de zomer besloot om de subsidie voor de organiserende stichting weg te bezuinigen, gaat voorzitter Erica Rietveld er daarom vanuit dat de autovrije zondag dit jaar beslist niet voor de laatste keer wordt gehouden: “We hebben ook nog niets gehoord, bovendien zijn er in 2014 weer raadsverkiezingen, dus over de periode vanaf 2015 moet een nieuwe raad beslissen”. Dit jaar is op zondag 9 september een deel van het Leidse centrum weer autovrij.

Erica Rietveld in gesprek met Melle Tuik over de komende autovrije zondag in Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×