Studentenverenigingen overtreffen vorige jaren

In een wervelende ELCID-week met een recordaantal deelnemers hebben ook de studentenverenigingen zelf goed geboerd. Het aantal inschrijvingen van vorig jaar werd overtroffen. De Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKVV), het overkoepelend orgaan van 23 studentenverenigingen in Leiden, maakte de cijfers bekend.

Peter de Vries van de PKVV in gesprek met Ivo van Spronsen over het resultaat van de El CID-week voor de verenigingen.

L.V.V.S. Augustinus kon de meeste inschrijvingen noteren: 386. Maar ook L.S.V. Minerva kan blij zijn met de 344 inschrijvingen. Op VSL Catena werd een recordaantal binnengehaald. De 136 nieuwe leden is het grootste aantal nieuwe leden in de geschiedenis van Catena. A.L.S.V Quintus deed het ook beter dan vorig jaar en zag 244 mensen langskomen om zich in te schrijven. Op SSR werd vergeleken met vorig jaar een vergelijkbaar aantal mensen lid, namelijk 164.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×