Foto: Tineke de Lange.

Snuffelen aan theater bij Jeugdtheaterhuis

Op vrijdag 7 september kunnen kinderen en jongeren gratis kennismaken met het jeugdtheaterhuis in het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk. Proeflessen voor basisschoolleerlingen van 7-12 jaar worden gehouden van 16.00 tot 17.00 uur en die van het voortgezet onderwijs van 17.30 tot 18.30. Vanaf 21 september gaan de toneel-, zang- en danslessen van het Jeugdtheaterhuis in Leiden weer van start. Liesbeth le Cessie (hoofd lessen en projecten): “Tijdens de Open Lessen geven de docenten toegankelijke speloefeningen, waardoor de deelnemers zelf kunnen ervaren hoe het is om toneel te spelen. Ook geven we informatie over de langlopende leerlijn in ons lesprogramma.”

Aanmelden voor de Open Lessen kan via info@jeugdtheaterhuis.nl  of telefoonnummer 0182 – 58 48 77, onder vermelding van leeftijd en de leslocatie ‘Leiden’.

Meer info: www.jeugtheaterhuis.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×