Interieurontwerpster Nadin op een door haar zelf ontworpen bankje van pallethout. (Foto: Chris de Waard).

Nadin Varsovia heeft voor vier dagen een popup store geopend aan de Aalmarkt. Er worden allerlei producten van Leidse makelij verkocht. Zondag sluit de winkel weer.

Leiden in teken van Verrassend Winkelweekend

Het hele weekeinde is er in en rond het centrum van Leiden weer van alles te doen om het winkelen aangenamer te maken. Samen met het LVC en Werfpop geeft het Centrummanagement Leiden samen met Leiden Marketing en het Cultuurfonds Leiden invulling aan het thema Fashion & Music. Op tal van bijzondere plaatsen staan optredens geprogrammeerd tijdens dit Verrassend Winkelweekend. Bijvoorbeeld in etalages van winkels. Ook zijn er modeshows van Leidse winkeliers, kinderactiviteiten en een bijzondere popup store aan de Aalmarkt waar alleen Leidse producten worden verkocht.

Centrummanager Erwin Roodhart in gesprek met Chris de Waard over alle activiteiten van dit weekeinde.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×