Burgemeester sluit drugspand

Nadat de politie een inval had gedaan aan een pand in de Molenstraat is deze gesloten door de burgemeester. Bij de inval van de politie zijn er drugs aangetroffen in het pand aan de Molenstraat nummer 10. In samenwerking met de politie en de woningbouwvereniging heeft de burgemeester besloten tot het sluiten van het pand. De woningbouwvereniging heeft het huurcontract met de bewoner opgezegd. De bewoner heeft nog geprobeerd om met een kort geding de sluiting te voorkomen, maar de rechter stelde de woningbouwvereniging in het gelijk. Het is overigens de eerste keer dat de burgemeester van deze bevoegdheid gebruik heeft gemaakt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×