Inbraakgolf treft bedrijven

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er diverse inbraken gepleegd. Bedrijven aan het Treubplein, de Schoolstraat en het Wagenerf waren slachtoffer van inbraak. Bij twee bedrijven, ook aan de Schoolstraat en een bedrijf aan de Treubstraat, werden pogingen gedaan om in te breken. De politie sluit niet uit dat er een verband bestaat tussen de inbraken.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien in de nacht van vrijdag op zaterdag. Als u een verdachte situatie ziet mag u direct de politie inlichten via 112. Als u bijvoorbeeld een onbekend persoon ziet die zich verdacht ophoudt mag u 112 bellen. Het noteren van het signalement en eventueel een kenteken kan de politie verder helpen in het onderzoek.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×