Farokh Tahmasian volgt in september Paul van Meenen op in de Leidse raad. (Foto: D66 Leiden).

Farokh Tahmasian opvolger Paul van Meenen bij D66

Farokh Tahmasian volgt in september Paul van Meenen op als raadslid voor D66 Leiden. Van Meenen staat op een verkiesbare plaats voor de Tweede Kamerfractie en verlaat daarom per 12 september de Leidse raad. De uit Iran afkomstige Tahmasian is al geruime tijd actief voor D66 Leiden. In de stad is bij vooral onder studenten een bekende verschijning door avondwinkel Rembrandt die hij jarenlang exploiteerde aan de Breestraat. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 stond hij op plek 11. De nummer 10 van toen, Menno van der Land, laat zijn beurt voorbij gaan. D66 zit met tien zetels in de Leidse raad, maar de nummer 18 uit 2010, Vahit Köroglu, werd met voorkeurstemmen gekozen, waardoor Van der Land toen geen zetel bemachtigde.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×