Taalcursussen bij BplusC

Op 30 augustus en 1 september organiseert BplusC in de locatie Nieuwstraat taalcursussen voor jong en oud. Donderdagavond tussen 19:00 en 21:00 zijn er docenten van Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands voor anderstaligen aanwezig. Tijdens de dagen kunnen bezoekers hun taalniveau laten vaststellen in een gesprek met een docent. Ook is het mogelijk om in te schrijven, vragen te stellen en boeken te kopen.

Nico Sinke van BplusC vertelt over het aanbod.

In september start BplusC een groot aantal taalcursussen op alle niveau’s. Bij voldoende belangstelling zijn bijna alle talen te leren bij BplusC

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×