De 'Cocosmacroon' van de Leidse Rederij, foto: Emile van Aelst.

KWF zet boot in voor inzamelingsactie

Van 2 september tot en met 8 september is het in Leiden de week van KWF Kankerbestrijding. Studenten van Inholland hebben ter gelegenheid een ludieke actie bedacht genaamt: ‘De Helpende Handen’. Op zondag 2 september van 13:00 tot 17:00 zal er een boot door de grachten varen. Op deze boot, de zogenoemde ‘Leidse Waterbus de Cocosmacroon’, staan studenten en vrijwilligers die samenwerken om geld op te halen.

Dit doen zij door met schepnetjes de kade en terrassen langs te gaan. Naast de actie op de boot lopen ook vrijwilligers en studenten op de kade om iedereen een kans te geven te doneren. De band PlayAfter zal ervoor zorgen dat de boot niet stilletjes langsvaart. De band zal diverse bekende hits spelen en zo voor een gezellige sfeer zorgen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×