Leidse Amateur Fotografie Vereniging viert 90-jarig jubileum met tentoonstellingen en publicaties

De Leidse Amateur Fotografie Vereniging (LAFV) viert haar 90 jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan worden er van 5 oktober tot 7 december tentoonstellingen gehouden en publicaties uitgegeven.   Van 5 oktober tot 4 november is er een buitententoonstelling op het Stadhuisplein, Op de Hooglandsekerkgracht en het plein en bij het Rijnlands Architecten Platform (RAP). Van 10 november tot en met 7 december zijn er portretten van in 1922 geboren Leidenaren te bekijken in het Poortgebouw (achter station Leiden CS).  De LAFV is opgericht in november 1922 en telt ongeveer 80 leden in de leeftijd van 18 tot 85 jaar. Drie tot vier keer per maand komen deze leden bij elkaar. De LAFV is bedoeld voor iedereen die met de camera meer wil dan alleen de bekende familie- en vakantiekiekjes maken. Meer informatie over de vereniging en het jubileum staat op www.lafv.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×