Foto: 'Big Smile Events'.

Stichting De Haardstee viert jubileum met schilderij

Stichting De Haardstee, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, vierde deze week haar 50-jarig jubileum. Afgelopen zondag maakten medewerkers en cliënten een vaartocht door Leiden, en afgelopen maandag werkten ze onder leiding van de Leids illustratief kunstenaar Barbara van Druten aan een schilderij. In Theehuis De Trotse Pauw in de Merenwijk was een doek opgesteld van 1.50 bij 1.00 meter. Dit was ingedeeld in vlakken, huizen en het getal 50. Vooraf was dit niet zichtbaar waardoor de aanwezigen volledig een eigen invulling konden geven aan het geheel. Het eindresultaat zal vandaag tijdens de feestelijke afsluiting van de jubileumweek worden onthuld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×