‘Winkel’ 3 October Vereeniging weer van start in Trouwstraatje

Afgelopen zaterdag kon het glas weer geheven worden op de feestelijke heropening van het Service Punt van de 3 October Vereeniging. Net als vorig jaar zijn de paraplu’s, sjaals, dassen en andere attributen te koop en kunnen mensen zich inschrijven in de voormalige portiersloge van het Leidse Stadhuis in het ‘Trouwstraatje’. Voorzitter Michiel Zonnevylle bedankte de vele vrijwilligers en ‘Brocanterie t waere thuis’ van de Gevulei, een re-integratieproject van de gemeente. Het Service Punt is geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. ( Foto’s: J.P. Kranenburg.)

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/58095818″ params=”show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Chris de Waard in gesprek met Moniek van Sandick van de 3 October Vereeniging, bedrijfsleider Ron Praag van Kringloopbedrijf het Warenhuis en adjunctdirecteur Jan Westendorp van de Gevulei.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×