Impressie van DEDION, foto: PR.

‘Groen van Toen’ in Galerie Diana Lepelaar

In de galerie van Diana Lepelaar wordt tijdens de Open Monumentendagen op 8 en 9 september, een boeiende tentoonstelling gehouden. 25 Leidse kunstenaars lieten zich inspireren door het landelijke thema “Groen van Toen” en gingen terug in de tijd met hedendaagse interpretaties. De galerie bevindt zich in Kunstcentrum Haagweg 4, dat zelf ook een bijzonder monument is en de deuren openzet voor het publiek. Roggeveen|Olijerhoek geven een theatrale rondleiding, die beide dagen om 14.00 uur van start gaat. Opgeven hiervoor kan via: info@galeriedianalepelaar.nl  Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×