Samenwerking Sleutelstad en Universiteit Leiden

Deze week gaat de masteropleiding Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden van start. Het is ook de start van een intensieve samenwerking tussen de journalistieke opleiding en Sleutelstad. De hele week gaat een groep van 29 studenten op nieuwsjacht in Leiden. Het resultaat verschijnt in berichtvorm op deze site. Aanstaande vrijdag verzorgen de studenten ook de uitzending van Nieuws071, het dagelijkse nieuwsprogramma van Sleutelstad 93.7 FM.

Afgelopen donderdag blikte Chris de Waard met docent internetjournalistiek Sebastiaan van der Lubben al even vooruit op de introductieweek voor de master Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×