Tijdens de open dag zal de brandweer ook vrijwilligers werven.

 

Open dag bij brandweer in Oegstgeest

Op zaterdag 8 september organiseert de Brandweer Hollands Midden in de kazerne Oegstgeest een open dag. Op het parkeerterrein Ommevoort gaat de brandweer verschillende activiteiten organiseren. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met deze vurig enthousiaste groep brandweermensen.

Voor een kleine donatie aan de Brandwondenstichting mag je bij mooi weer met de autoladder mee naar boven. Een eenmalige kans om je dorp eens door de ogen van een brandweerman te zien.

Het is een dag vol demonstraties. Het publiek ziet wat er gebeurt als je een vlam in een pan met water blust. Maar ook welke techniek er bij komt kijken om een slachtoffer uit een autowrak te bevrijden. De jongere bezoeker mag zich met waterspuitspelletjes uitleven, of stoer verkleed als brandweerman of vrouw op de foto gaan.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×