De brandweer druk bezig met het 'knippen' van het voertuig. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht (Foto: Marc Wonnink / District16).

Auto op de kant na botsing met paal

Vanavond zijn de hulpdiensten druk bezig geweest met het redden van een vrouw na een auto ongeluk. Het voertuig was namelijk op zijn kant terecht gekomen na het raken van een verkeerslicht. Aangezien het slachtoffer niet meer zelf uit haar auto kon komen moest de brandweer er aan te pas komen. Dit alles gebeurde rond 23:20 op de afrit A44 Oegstgeest-Noord. De brandweer heeft, onder toeziend oog van twee ambulance-teams, het slachtoffer met hydraulische scharen uit haar voertuig geknipt. De verkeerschaos heeft nog wel even aagehouden aangezien de op- en afrit en de Haarlemmertrekvaart zelf afgesloten waren. De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie doet nog een onderzoek.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×