Impressie van een gevarieerd straatbeeld, foto: PR.

Particulieren aan zet met bouw woningen Nieuw Leyden

Op 31 augustus jl. is Dura Vermeer Groep NV gestart met de bouw van tien unieke woningen in de nieuwe wijk Nieuw Leyden. Deze huizen zijn door de kopers zelf naar eigen smaak en wensen ontworpen en zorgen voor een grote verscheidenheid in architectuur en bouwstijlen. De ‘architecten’ worden in het hele bouwproces begeleid door Dura Vermeer, die hun persoonlijke wensen in kaart brengt. Ilona van den Berg en partner Jeroen Braaksma, die hun eigen huis laten bouwen, zijn enthousiast: “Voor ons is dit nieuwbouwhuis een heel avontuur waarbij constant vragen opkomen. Waar je anderen vaak achter de vodden moet zitten voor informatie, zijn we erg blij met Dura Vermeer: zij antwoorden altijd snel en duidelijk.” Wie meer wil weten over particulier opdrachtgeverschap kan terecht op: www.nieuwleyden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×