Sleutelstad start met Stadslab Radio

In oktober gaat op Sleutelstad FM een nieuw wekelijks radioprogramma van start: Stadslab Radio. In samenwerking met de bijna 1000 stadslaboranten wordt elke woensdagavond een uur radio gemaakt over alle zaken waar Stadslab Leiden zich mee bezig houdt. In de uitzending wordt elke week door middel van nieuwtjes, interviews en reportages aandacht besteed aan de projecten van deze Leidse ideeënmachine. Marije van den Berg van Stadslab is enthousiast over de samenwerking: “Erg mooi! Zo kunnen we elkaar en de stad nog beter op de hoogte houden van alle ideeën, projecten en plannen en kunnen we in reportages op zoek naar wat Leiden zo leuk maakt en hoe het nog leuker kan.”

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×