Bejaarde vrouw in huis beroofd van sieraden

Afgelopen woensdagmorgen is een 89-jarige bewoonster van een flat aan de Meerburgerkade in huis bestolen. De vrouw kwam rond 11.00 uur terug van het doen van boodschappen en trof bij de ingang van het flatgebouw twee mannen. Ze vroegen of ze met haar mee naar binnen mochten, omdat op één van de verdiepingen een lekkage zou zijn. De vrouw stemde in en ging haar eigen appartement binnen. Even later belden de twee bij haar aan en meldden dat ze de lekkage nog niet hadden gevonden. Ze wilden haar woning controleren. De vrouw liet hen binnen. Toen de mannen na enige tijd vertrokken, ontdekte zij dat ze haar sieraden hadden meegenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×