Politie zoekt eigenaars postzegelverzameling, zilverwerk, schilderijen en sieraden

De politie is op zoek naar de eigenaars van een postzegelverzameling, zilverwerk, schilderijen en sieraden. In juli werd een 31-jarige man uit Voorschoten aangehouden op verdenking van heling van sieraden. De man werkte in de thuiszorg en wordt er van verdacht dat hij die sieraden van één van zijn cliënten gestolen heeft. In zijn auto vond de politie onder andere een postzegelverzameling, zilverwerk, schilderijen en sieraden. Deze spullen zijn vermoedelijk gestolen van mensen uit Voorschoten of Leiden. Foto’s van de goederen staan op www.depolitiezoekt.nl. Wie iets herkent, kan bellen met 0900-8844.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×