Inbreker op heterdaad betrapt

Een Oegstgeestse heeft gistermiddag een inbreker op heterdaad betrapt. Toen ze rond 13.50 aankwam bij haar huis aan de Rijnsburgerweg, zag ze dat een ruit in de buitendeur was ingeslagen. Ze ging naar binnen en hoorde plotseling gestommel achter zich. Ze keek om en zag nog net hoe een man door het kapotte raam naar buiten stapte. Ze keek welke richting de inbreker uit vluchtte en meldde dat aan de politie. Ook kon ze het signalement van hem opgeven. Aan de hand van die beschrijving, konden agenten de dader, een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, rond 14.00 uur op de Homeruslaan aanhouden. In zijn tas zaten een laptop en oplader die uit de woning afkomstig waren.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×