Kunst in de Stal Festival voor jong en oud

Op zondag 16 september vindt voor de tweede keer het Kunst in de Stal Festival plaats op het terrein van de kinderboerderij in de Merenwijk. Tussen 11.00 en 16.00 uur is er van alles te doen voor jong en oud. Zo kunnen kinderen een ritje op een ponny maken, een kookworkshop volgen, drummen of een zeehond in elkaar knutselen. Volwassenen kunnen rondneuzen op de Kunst- & Natuurbraderie met uiteenlopende marktkramen van schilderij tot zelfgekweekte groente. Nieuw hierbij is dat er creakramen zijn voor particulieren die eigengemaakte spullen, zoals sieraden, willen verkopen. Ook de Leidse kinderboekenschrijver en illustrator Barbara van Druten is present. Belangstellenden kunnen om 11.00 en 13.00 uur kennis met haar maken en boeken laten signeren. Een podium met beginnende bands en mobiel theater Geurend Hooi, zorgen voor nog meer levendigheid. Uitrusten kan bij Theehuis De Trotse Pauw. Meer informatie staat op www.kunstindestalfestival.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×