Popquiz Leiden Road Runners Club

Wie veel van muziek denkt te weten of gewoon zin heeft in een avondje muziekfragmenten raden, kan op zaterdag 15 september deelnemen aan de Popquiz van de Leiden Road Runners Club. Het wordt een avond met een hoog ‘Oh ja-gehalte’ met popmuziek in de breedste zin van het woord: nieuw, oud, pop, rock en hier en daar een foute hit. De popquiz begint om 20.00 uur. Om 19.30 uur gaat de deur van het clubhuis open en kunnen teams met maximaal vijf deelnemers zich inschrijven. Deelname is gratis. De Leiden Road Runners Club is gevestigd op sportpark De Vliet aan Voorschoterweg 8. Meer informatie is verkrijgbaar bij lrrc-activiteiten@live.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×