Van alles te beleven tijdens open dag brandweerkazerne Leiderdorp

Op zaterdag 15 september houdt de brandweerkazerne Leiderdorp aan Simon Smitweg 11, een open dag. Jong en oud kan tussen 12.00 en 16.00 uur van alles te weten komen over brand en het werk van de brandweer. Er zijn demonstraties, waarin onder andere te zien is wat er gebeurt als een vlam in een frituurpan met water wordt geblust. Bezoekers kunnen ook zelf laten zien hoe handig ze zijn door te proberen een bak met brandende olie te blussen, of door zichzelf uit een gekantelde auto te bevrijden. Verder zijn er stands van verschillende hulpdiensten en demonstreert Rijkswaterstaat bijzonder materieel. Meer informatie staat op www.brandweer.nl/hollandsmidden.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×