Weekend van Voorschoten groter dan ooit

Een deelnemersstop voor de oldtimersshow (wegens succes) en meer aanmeldingen dan ooit voor de vrijwilligersmarkt en een overvol programma met als vliegende start een optreden van Paul Turner. Dat zijn een aantal ingredienten voor de 14e editie van het Weekend van Voorschoten dat vanavond van start gaat. Ook is er een uitgebreide kunstmarkt en op zondag een politiek debat in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen. Op de agenda daar natuurlijk de Rijnlandroute, maar ook de crisis zal een belangrijk gespreksonderwerp zijn.

Voorzitter Berthold van Veen van ‘Het Weekend’ vertelt op Sleutelstad FM over alle activiteiten die dit weekend in Voorschoten worden georganiseerd.

Advertentie

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×