Hennepkwekerij ontdekt na wateroverlast bij onderburen

Gistermiddag heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Opaalstraat. Agenten kwamen de kwekerij op het spoor na een melding van onderburen over wateroverlast. Door het naar beneden komende water, was bij hen de stroom uitgevallen. Agenten moesten een raam forceren om bij het huis op de eerste verdieping binnen te komen. Ze vonden een kwekerij met 182 planten en ontdekten ook dat de stroom illegaal afgetapt werd. Het energiebedrijf heeft aangifte gedaan van diefstal van stroom. De politie doet verder onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij. Alle apparatuur en planten zijn weggenomen en worden vernietigd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×