Viertal aangehouden vanwege baldadig gedrag

De politie heeft zondagochtend rond 06.00 uur, vier jongens aangehouden vanwege baldadig gedrag.Agenten zagen de jongens wegrennen vanaf de fietsenstalling tussen het station en het Ballonpad. Na een korte achtervolging werden drie van hen op het Ballonpad aangehouden en de vierde kort daarna op het Stationsplein. Agenten zagen bij de stalling twee fietsen op het zadel staan. Van één van de fietsen was het voorwiel verwijderd en was geprobeerd deze op de andere fiets te zetten. De eerste fiets zat nog vast aan het fietsenrek, terwijl het slot van de andere fiets was doorgeknipt. Het groepje bestond uit drie Koudekerkers van 16 en 17 jaar en een 15-jarige jongen uit Hazerswoude-Rijndijk.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×