Leiden Marketing op de 50PlusBeurs

Leiden Marketing is van vandaag tot en met 15 september met een beursstand vertegenwoordigd op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met de Hotels van Leiden, de Leidse musea en CORPUS `reis door de mens’ staat Leiden Marketing vijf dagen lang op de beurs om het publiek enthousiast te maken voor de toeristische bestemming Leiden. Door middel van persoonlijk contact, het vertonen van inspirerende beelden en het verspreiden van foldermateriaal, worden de bezoekers geïnformeerd over de diverse mogelijkheden die beschikbaar zijn bij een bezoek aan Leiden. Van museumbezoeken, rondvaarten en stadswandelingen tot een volledig weekendje weg in één van de Leidse hotels. Omdat Leiden de Sleutelstad is, staat in de stand een grote pot gevuld met sleutels. Bezoekers die raden hoe veel het er zijn, vallen in de prijzen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×