Longpunt Leiden in teken van zelfmanagement

Aanstaande vrijdag start ook het Longpunt Leiden aan het nieuwe seizoen. De bijeenkomst staat dit keer in het teken van zelfmanagement. De aanwezigen gaan in op hetgeen patiënten zelf kunnen doen om de toename van hun longklachten te beperken en hoe zij zich kunnen motiveren om te blijven bewegen en gezond te blijven eten. Gastsprekers zijn Martijn Vooys, fysiotherapeut in het Rijnlands Revalidatie Centrum en Barbera Eijgel-van Oort, fysiotherapeute en leefstijladviseur bij Sport Medisch Centrum Oegstgeest. De gratis bijeenkomsten van het Longpunt vinden maandelijks plaats in woonzorgcentrum Rustenborch en duren van 14.00 tot 16.00 uur. Patiënten, hun naasten en zorgverleners zijn welkom. Het Woonzorgcentrum ligt aan Apollolaan 384.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×