Quintijn verzorgt zondagmiddagconcert in Diaconessenhuis

Ook komend seizoen vinden er in het Diaconessenhuis enkele zondagmiddagconcerten plaats. Aanstaande zondag staat er een vocaal concert op het programma, dat wordt verzorgd door Quintijn, een dubbelkwartet uit Utrecht, o.l.v. Martine Visser. Catharina de Bruijn neemt plaats achter het klavier. Er klinken onder andere psalmen van Sweelinck, Spaanse en Franse Chansons, en het schitterende Cantique de Jean Racine van Fauré. Het concert is niet alleen bedoeld voor patiënten en hun bezoek, maar ook voor alle andere liefhebbers van klassieke muziek. De locatie is wederom de kapel en de aanvangstijd is 15.45 uur. Het concert eindigt rond 16.30 uur met een drankje. De toegang is vrij.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×