Ontdek een verborgen wereld tijdens Leidse Kunstroute

Op 22 en 23 september vindt de 18e editie van de jaarlijkse Leidse Kunstroute plaats. Ook dit jaar openen ateliers, galeries en onverwachte gebouwen gratis hun deuren voor het publiek, dat zich twee dagen lang kan laten inspireren door kunst. Nieuw dit jaar is de deelname van Sijthoff aan de Doezastraat 1 als alternatieve atelierlocatie. Dit voormalige uitgeversgebouw wordt ontwikkeld tot Cultureel Ontmoetingshuis Leiden en tijdens de Kunstroute kan men alvast genieten van een voorproefje. In Galerie de Pieter aan de Breestraat wordt een overzichtstentoonstelling gehouden van de deelnemende kunstenaars. En in het Plantsoentheater wordt kunst met theater gecombineerd. Op Haagweg 4 laten kersverse Leidse kunstenaars, die dit jaar zijn afgestudeerd in diverse disciplines aan de KABK in Den Haag, hun gevarieerde werk zien.

De route start als altijd in het Scheltemacomplex, waar het gratis routeboekje verkrijgbaar is en waar men vanuit allerlei documentatie de eigen route kan bepalen. Beide dagen zijn de locaties geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Meer info en volledig programma: www.kunstrouteleiden.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×