Programma 3 October Vereeniging gepresenteerd aan de pers

Vanmiddag presenteerde de 3 October Vereeniging haar nieuwe programma voor het komend Leidens Ontzet. De nieuwe voorzitter Michiel Zonnevylle debuteerde in de spotlights en nam het eerste exemplaar van de liederenbundel minikoraal in ontvangst. Het belooft weer een spetterend programma te worden met een bijzonder energieke openingsact ‘Energya’, die aan de voet van de Hooglandse Kerk wordt gehouden om 15.74 uur Leidse tijd, voor ‘buitenstaanders’ is dit om 16.14 uur. Wie in Leiden woont of in de Sleutelstad is geboren kan zich op donderdag 20 september in de Waag inschrijven voor Haring en Wittebrood en leden van de ‘Vereeniging’ kunnen zich ook opgeven voor de traditionele hutspotmaaltijd. Het feestprogramma staat vol met leuke voorstellingen en evenementen, waarbij de jaarlijks terugkerende hoogtepunten natuurlijk een belangrijke rol spelen.

De speciale seniorenvoorstelling wordt dit jaar, wegens grote belangstelling, twee keer gehouden, op zondag 30 september van 10.30-12.45 uur en van 14.00-16.15 uur in de Stadsgehoorzaal. Op de website: www.3october.nl staat het volledige programma.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×