Willie van Leeuwen (1954) mocht een boeketje aanbieden aan koningin Juliana toen zij speeltuinvereniging 'Ons Eiland' bezocht (Coll. speeltuinvereniging Ons Eiland).

Zeeheldenbuurt presenteert ‘Ons Eiland’

Op zaterdag 22 september presenteert Buurtvereniging Zeeheldenbuurt het boek ‘Ons Eiland, De geschiedenis van De Waard & de Zeeheldenbuurt’. Mevrouw Wil den Heeten-van Leeuwen mag als oud-buurtbewoonster het eerste exemplaar in ontvangst nemen uit handen van burgemeester Lenferink. Het boek is geschreven door historicus Cor Smit en geïllustreerd met veel historisch beeldmateriaal en hedendaagse foto’s van documentair fotograaf Chris de Bode. Naast de historische achtergronden komen ook veel verhalen van buurtbewoners aan de orde. Het mooie boekwerkje telt 132 pagina’s en is uitgegeven door Uitgeverij Ginkgo. De presentatie vindt plaats om 16.00 uur in Speeltuin ‘Ons Eiland’ aan de Kortenaerstraat 61.

Ons Eiland, De geschiedenis van De Waard & de Zeeheldenbuurt is voor € 12,50 vanaf 22 september verkrijgbaar bij de boekhandel.

ISBN 978-90-71256-19-6

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×