Jazz met een culinair smaakje

Theater Het Trefpunt uit Warmond en Pasadena Productions zijn een samenwerking aangegaan met restaurant de Beukenhof uit Oegstgeest en organiseren vijf jazzmatinees met een culinair tintje. De zaal van Het Trefpunt wordt tijdens de concerten ingericht met tafels en de gasten kunnen tijdens het programma genieten van bijzondere hapjes, verzorgd door De Beukenhof. Etagères met gerechten als oesters en gamba’s, zoete en hartige lekkernijen en natuurlijk wordt een lekker wijntje geschonken. Naast luisteren en proeven, kan er ook gedanst worden. Op zondag 30 september vindt de eerste matinee van de serie plaats met jazztrompettist Saskia Laroo en zanger/pianist Warren Byrd. Meer info en reserveringen: www.hettrefpuntwarmond.nl

Cultuur Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×