Mooie expo bij galerie de Rode Cirkel

De burgemeester van Lisse, Lies Spruit, opende gistermiddag een mooie expositie in galerie de Rode Cirkel aan de Doezastraat 26. De burgemeester kreeg ‘assistentie’ van de Leidse burgervader. Op de tentoonstelling, die tot eind november duurt, zijn olieverfschilderijen te zien van Anneke van Kesteren en de bijzonder mooie beelden van Frans en Truus van der Veld. Zij maken voornamelijk in opdracht naast beelden ook penningen en grafmonumenten. De expositie staat in het teken van de aanstaande Leidse Kunstroute, die volgend weekend plaatsvindt. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×