Spetterend verjaardagsfeest van Maximum Overdrive

De Leidse rockband Maximum Overdrive vierde afgelopen zaterdag het 20-jarig bestaan in de Qbus. De band werd in 1992 opgericht en timmert lekker aan de weg. Op het spetterende verjaardagsfeest werden de bandleden en het publiek getrakteerd door optredens van De Deik, Solid Brew, Bleus Willies, PAM, Barry Badpak en Anton & Friends. Alle bezoekers ontvingen een cd van de swingende Leidenaren en de band zelf kreeg uit handen van Willem Gressie een schilderij gemaakt door Dick Bakhuizen van den Brink, een dinerbon en bloemen. (Foto’s : Marjo Heemskerk.)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×