Geslaagde tweede editie van Kunst in de Stal Festival

De tweede editie van het Kunst in de Stal Festival, in en om de kinderboerderij in de Merenwijk, trok gisteren veel bezoekers. Er was dan ook van alles te doen voor jong en oud. Beginnende bandjes zorgden voor swingende muziek en kinderen en hun begeleiders konden meedoen aan workshops, rondneuzen op de Kunst- en Natuurbraderie en smikkelen van een lekkere pannenkoek. De pony’s stonden klaar voor de kleine ruitertjes om een rondje te rijden over het mooie groene terrein van de kinderboerderij. De Leidse kinderboekenschrijver/kunstenaar Barbara van Druten signeerde haar nieuwste boekje en theehuis de Trotse Pauw had het druk met ijsjes en drankjes voor de grote getalen bezoekers. Een zeer geslaagd festival, dat hopelijk volgend jaar een derde editie krijgt. Meer info: www.kunstindestalfestival.nl (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×