Herfstreis naar Toruñ

Ook deze herfstvakantie vertrekt een groep Leidenaars naar de Poolse zusterstad Toruñ. Wie mee wil, kan zich nog aanmelden. De bus vertrekt op dinsdagavond 16 oktober en rijdt de Sleutelstad op zondag de 21e weer binnen. De Stichting Stedenband Leiden-Toruñ nodigt leden van maatschappelijke organisaties, scholen, sportclubs, culturele verenigingen en andere geïnteresseerden uit om in te stappen en in Polen deel te nemen aan een gevarieerd programma. Het doel van de reis is onder andere het uitwisselen van contacten met bewoners uit de Leidse zusterstad en het ondernemen van gemeenschappelijke activiteiten. De deelnamekosten zijn beperkt omdat de gemeente Leiden een bijdrage levert in de vervoerskosten. De reiskosten bedragen € 125. De verblijfskosten zijn afhankelijk van het soort onderdak (bij particulieren of in een hotel). Dinsdagnacht en zaterdagnacht wordt in de rijdende bus geslapen. Aanmelden kan nog tot 25 september via greet.dusseldorp@hccnet.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×