Repetitie koraalzang in Hooglandse Kerk

Morgen is iedereen die graag zingt en zin heeft in een gezellige avond, welkom in de Hooglandse Kerk. Daar worden vanaf 19.00 uur de koraaliederen geoefend, die op 3 oktober zullen klinken. De avond staat onder leiding van dirigent Wim de Ru. Concordia, Werkmans Wilskracht en Die Schlűsselstadtmusikanten zorgen voor de muzikale begeleiding. Na afloop is er iets te drinken.
Dit jaar is er een speciale lustrum uitgave van de koraalbundel verkrijgbaar, met daarin alle liederen inclusief bladmuziek. Deze uitgave is morgen in de Hooglandse Kerk te koop en ligt ook bij het Servicepunt van de 3 October Vereniging.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×