Matroesjka, foto: PR.

Septembereditie ‘Verrassend Winkelweekend’ in teken van theater

Het Centrum Management Leiden, Cultuurfonds Leiden en Leiden Marketing werken deze maand samen met het Leids Theaterfestival en locale theatergroepen. Het ‘Verassend Winkelweekend’ van 29 op 30 september staat dan ook helemaal in het teken van theater. Het winkelend publiek kan genieten van 71 voorstellingen door 28 artiesten op 15 verschillende locaties. De voorstellingen variëren van cabaret tot muziektheater en van poëzie tot singer-songwriter. Zo is in de Waag de tragikomische muziektheatervoorstelling Matroesjka te zien, die gaat over Olga en Vladlena, twee Russische bruiden, die via het internet besteld zijn. Lopes & Van Teijn laten hun emoties zien in Café De Uyl van Hoogland en Moke geeft een miniconcert in de Velvet. Of er nog tijd overblijft om te winkelen met zo’n groot aanbod, is de vraag. Meer info en volledig programma: www.leiden.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×