Getuigen gezocht van diefstal glazen tafelbladen

De politie is op zoek naar getuigen, die informatie hebben over de diefstal van glazen tafelbladen. Deze werden in de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag gestolen op een terrasboot aan de oude vest. Toen de eigenaar zijn restaurant rond 23.30 uur sloot, lagen de bladen er nog. Bij terugkomst, de volgende dag om 13.30, waren ze als sneeuw voor de zon verdwenen. De dader of daders namen ook de menukaarten mee, die onder het glas lagen. De glasplaten van 70/70cm zijn behoorlijk zwaar en mogelijk heeft iemand de dieven zien sjouwen. Wie iets weet kan bellen met de politie in Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×