Feestelijke Burendag in Groenoord en Slaaghwijk

Vanmiddag is het Burendag in Groenoord en de Slaaghwijk. Vanaf 15.00 uur organiseren Gezinscentrum Slaaghwijk, Speeltuin de Merendroom en B4kids de Draaimolen, een feest voor jong en oud. Kinderen kunnen onder andere knutselen, cake versieren, spelletjes doen, zich laten schminken, en als het droog blijft midgetgolf spelen of aan de slag in de zandbak. Een groep jongeren van het Wellant College in Oegstgeest zal de activiteiten begeleiden. Kinderen die mee willen doen, kunnen tot 16.00 uur een gratis strippenkaart ophalen bij de speeltuin. De dag duurt tot 17.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×