D66 pleit voor uitleenpunt scootmobielen

D66 pleit bij het college voor een uitleenpunt van scootmobielen. Een aantal Nederlandse gemeenten heeft al zo’n punt, waar mensen voor een dagdeel of langere periode een scootmobiel kunnen lenen. Dat kan gratis zijn, of tegen een kleine bijdrage. Zo’n uitleenpunt is aldus de partij niet alleen handig voor bezoekers van de Sleutelstad, maar kan ook het aantal scootmobielen terugdringen dat werkeloos in Leidse huizen staat, omdat de eigenaars er niet mee naar buiten durven. Een uitleenpunt zou volgens D66 deels gebruik kunnen maken van vrijwilligers, die indien nodig rijinstructies geven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×