Oud-burgemeester Goekoop bijgezet op Rhijnhof

Gisteren is de as van oud-burgemeester Goekoop bijgezet op begraafplaats Rhijnhof. Tijdens een besloten bijeenkomst werd zijn urn geplaatst in een urnengraf op het nieuwste gedeelte van de begraafplaats. Goekoop was tot aan zijn dood vorig jaar september, voorzitter van de Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof. Onder zijn voorzitterschap werd de uitbreiding van de begraafplaats met het volkstuincomplex Veldheim gerealiseerd. Goekoop heeft veel betekend voor Rhijnhof. Hij heeft zich onder andere ingezet voor het behoud van de landschappelijke aspecten, en de kunst en de architectuur van de begraafplaats. Hoogtepunt was voor hem de viering van het 100 jarig bestaan van de begraafplaats in 2010.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×