18e Leidse Kunstroute druk bezocht

Afgelopen weekend vond voor de 18e keer de Leidse Kunstroute plaats. Er deden dit maal een recordaantal kunstenaars mee en het viel voor de vele bezoekers uit Leiden, maar ook uit het hele land, niet mee om in twee middagen het uitgebreide aanbod te bezoeken. Bij startpunt Scheltema waren als gewoonlijk de gratis routeboekjes te halen en konden bezoekers zich door de presentatiemappen van diverse kunstenaars een beetje oriënteren om hun kunstzinnige wandeling te plannen. Ook bij Galerie de Pieter aan de Breestraat kon men op een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars alvast een indruk opdoen. Het weer werkte goed mee en pas aan het eind van zondagmiddag begon het wat te regenen. Ook op de nieuwste locatie, het Sijthoffgebouw aan de Doezastraat, kwamen zo’n 600 mensen binnen kijken, zowel naar de kunst als naar het interieur van het gebouw zelf. Meer info: www.kunstrouteleiden.nl (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×