Gebied rond de Morspoortbrug waarvoor het alcohol- en drugsvrbod geldt. Foto: gemeente Leiden

Alcohol- en drugsverbod voor omgeving Morspoortbrug

De burgemeester van Leiden kondigt voor de Morspoortbrug en de openbare weg in de directe omgeving een alcohol- en drugsverbod af voor een jaar. In dit gebied is het verboden alcohol te drinken of aangebroken flessen en blikjes met alcoholhoudende dranken bij zich te hebben. Ook is het verboden soft- of harddrugs te gebruiken of voor het gebruik stoffen en voorwerpen openlijk voorhanden te hebben. Doel is om de overlast tegen te gaan. Voor 1 september 2013 evalueert de gemeente het alcohol- en drugsverbod voor dit gebied met de politie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×