Getuigen gezocht van gewapende overval op Gamma

Gisteren heeft de politie twee mannen aangehouden, die verdacht worden van een gewapende overval op Gamma aan de Lammenschansweg. Rond 10.30 uur bedreigden twee mannen de bedrijfsleider met een vuurwapen. Een werknemer die op dat moment binnenkwam, vertrouwde de zaak niet en ging meteen weer naar buiten en belde de politie. Daarop losten de overvallers binnen enkele schoten en vluchtten vervolgens te voet. Het gaat om een 20-jarige Leidenaar en een leeftijdsgenoot uit Rotterdam. De twee gingen er na de overval vandoor richting de Herenstraat, waar al snel de eerste verdachte werd aangehouden; zijn kompaan werd op de Kastanjekade in de kraag gegrepen. Hierbij loste de politie enkele waarschuwingsschoten. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen en naar een verdwenen sporttas, die tijdens de overval werd gebruikt en nog niet teruggevonden is. Wie meer informatie heeft kan bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×