Voetbalkooi geopend aan de Buizerdhorst

Wethouder Van Gelderen opende afgelopen zaterdagmiddag de nieuwe ‘voetbalkooi’ aan de Buizerdhorst in de Leidse Merenwijk. Zeven teams van elk drie spelers gaven de feestelijke aftrap met een spannend toernooi. Normaliter is het aantal spelers veel groter, maar veel leden hadden die middag elders een wedstrijd. Het is de bedoeling dat het nieuwe voetbalveld geen overlast oplevert voor de buurt en dat zal de toekomst duidelijk moeten maken. Tussen 22.00 ’s avonds en 07.00 uur ’s morgens mag de kooi niet gebruikt worden. Ook geldt een samenscholingsverbod. Emile van Aelst schoot wat actieplaatjes van het openingstoernooi.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×